BENU klantpanel

Heeft u goede ideeën over hoe BENU haar service voor u en andere klanten kan verbeteren? Of wilt u als een van de eerste klanten nieuwe online services testen? Meld u dan aan voor het BENU klantpanel!

  • Help ons mee de juiste keuzes te maken
  • Krijg als eerste inzicht in nieuwe online services
  • Bepaal zelf hoe vaak u mee doet

 

Wat is het BENU klantpanel?

Het BENU klantpanel bestaat uit enthousiaste BENU klanten die meedenken en helpen bij de ontwikkeling van onze services. De ene keer ontvangt u bijvoorbeeld een online enquête per e-mail over uw behoefte in de Mijn BENU app. De andere keer krijgt u een uitnodiging voor een diepte-interview over een nieuwe service die wij aan het ontwikkelen zijn. U krijgt 4 tot 6x per jaar een uitnodiging. De onderwerpen zijn divers. Het fijne is dat u per keer zelf bepaalt of u deelneemt of niet. Als u niet meer wilt deelnemen schrijft u zich gemakkelijk uit.

Wat doen wij met uw feedback?

Uit uw feedback halen wij informatie om onze services en communicatie te verbeteren. Ook geeft het ons beter inzicht om de juiste keuzes te maken. Wij willen tenslotte dat onze services makkelijk en toegankelijk voor u zijn. Uw gegevens behandelen wij vertrouwelijk en gebruiken we alleen voor het onderzoek. Helpt u mee?