Over DeclaCare

Rechtstreekste levering van uw compressie-, litteken- en wondproducten. 

Wat we doen

DeclaCare is onderdeel van BENU Nederland en heeft zich als SEMH-gecertificeerde zorgverlener toegelegd op de levering van compressie-, litteken- en wondproducten aan zorgverleners of via hen direct aan de patiënt.

Doorgaans gaat de patiënt zelf naar de apotheek voor het verkrijgen van verbandmiddelen bij extramurale zorg. Dit kost veel tijd, zeker als de benodigde verbandmiddelen bij de apotheek en/of groothandel niet op voorraad of leverbaar zijn. DeclaCare maakt het mogelijk om dit proces te verkorten door rechtstreekse levering. 

Wie we zijn

De grote vraag naar niet-gesubstitueerde verbandmiddelen heeft in 2004 geleid tot oprichting van DeclaCare. Het concept bleek een succes. Met dit als basis streven wij er tot de dag van vandaag naar om aan deze vraag te blijven voldoen, inmiddels als onderdeel van BENU Nederland en in samenwerking met BENU Direct. Vanuit eigen distributie leveren wij tegenwoordig meer dan 1,000 verschillende producten conform de kwaliteitseisen die de SEMH daaraan stelt. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om het bestelproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. 

Geen substitutie

DeclaCare levert op basis van een medische doorverwijzing, receptformulier of voorschrift alle compressie-, litteken- en wondproducten die in Nederland vanuit de basisverzekering vergoed worden. U heeft volledig de vrije hand in het samenstellen van uw eigen productenpakket. Wij zijn onafhankelijk en leveren altijd het door u gevraagde verbandmiddel. Bestellen doet u veilig en eenvoudig via OVIS: ons online bestelportaal.

Bezorging door heel Nederland

In samenwerking met PostNL verzorgen wij aflevering op elk gewenst adres in Nederland. Bij het bestellen geeft u aan waar het pakket afgeleverd kan worden, bijvoorbeeld bij praktijk, instelling of huisadres patiënt. 

Geheel vrijblijvend

Samenwerken met DeclaCare is gratis en vrijblijvend. Dit houdt in dat u geen contract tekent en gebruik kan maken van onze services wanneer nodig. Ook de levering is gratis. DeclaCare kan faciliteren in elke samenwerking, van dagelijkse tot incidentele leveringen.

Heeft u een vraag of specifiek verzoek? Neem gerust contact met ons op.