OVIS

Online bestellen met OVIS

OVIS is het beveiligde online bestelportaal van DeclaCare. Het portaal biedt verschillende functies. Ten eerste is het een bestel- en declaratieportaal voor verbandmiddelen en wondverzorgingsproducten. Door middel van een ingebouwd zorgplan kunt u de verantwoording die gevraagd wordt door de zorgverzekeraar invullen en daarna uw handtekening zetten (als u mag voorschrijven) of de verwijzing uploaden (als u niet mag voorschrijven). DeclaCare levert en declareert vervolgens het product.

Geen overbodig papierwerk

Ergert u zich aan de hoeveelheid papier en administratieve rompslomp die nodig is voor het bestellen van verbandmiddelen? Wij ook! Als u zelf mag voorschrijven of een verwijzing/voorschrift van een behandelend arts heeft, dan hoeft u geen extra receptformulieren meer in te vullen als u via OVIS besteld.

Gegevens delen

OVIS biedt de mogelijk tot het koppelen van verschillende artsen en behandelaars binnen een afdeling of een zorgorganisatie. Hierdoor kunnen onderling gegevens gedeeld worden tussen verschillende functies binnen de organisatie. Bijvoorbeeld: verpleegkundigen in een ziekenhuis kunnen de bestelling en de verantwoording invoeren en deze daarna doorsturen naar de specialist ter controle en ondertekening.

Uitgebreide productinformatie

Een groot voordeel van OVIS is de rechtstreekse koppeling aan BeverOnline. Dit is een omvangrijke database waarin relevante informatie is te vinden zoals fabrikant- en productinformatie en gebruiksadvies. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken om tot de beste behandeling van uw patiënt te komen.

Handig besteloverzicht

Daarnaast dient OVIS ook als systeem waarbij u de geleverde hulpmiddelen kunt bijhouden per patiënt in een handig besteloverzicht. Hierdoor kunt u snel zien wat de patiënt heeft gehad aan producten. Dit vergemakkelijkt de administratie en bespaart daarmee tijd.

Eenvoudig herhalen

Met OVIS zult u niet meer twee keer exact hetzelfde receptformulier met dezelfde gegevens hoeven in te vullen voor een herhaling. Het systeem onthoudt wat u heeft ingevuld en biedt dit aan ter controle. Als alle gegevens nog kloppen kunt u met een klik de bestelling afronden en naar ons versturen.

Extra beveiliging

De patiëntinformatie die terug te vinden is in OVIS is privacygevoelig. Om deze reden is er een extra beveiliging noodzakelijk. Naast de inlog met gebruikersnaam en wachtwoord is er ook een 2e beveiligingsslag. Hierin zult u ter authenticatie een code moeten invoeren die u ofwel ontvangt per sms als u inlogt of genereert met een Authenticator App. Daarmee voldoet OVIS aan de beveiligingsvoorwaarden die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

Heeft u al een account? Log dan hier in met uw OVIS account.